SI TU CONTEZI!SI TU CONTEZI!

UNDE-S MULŢI…sunt şi multe de făcut!

Povestea incredibilului Răducu şi a nemaipomenitei sale biciclete cu care a salvat planeta de deşeuri şi pe bunicul său de-o boală grea!

Profesorul Eduard D. a terminat orele pe ziua de azi şi se pregăteşte să se urce pe bicicleta lui albastră şi să facă o tură de parc. Îi plac mult plimbările pe bicicletă.
Îi aduc aminte de copilărie şi de prima lui bicicletă...care era tot albastră…
Însă ceasul său miraculos îl opreşte încă o dată din drum, pentru că o nouă misiune îşi aşteaptă supereroul…

În holograma creată de ceas, profesorul vede chipul trist al unui băieţel care veghează la patul bunicului său, grav bolnav. Doctorii au spus familiei că e nevoie de o intervenţie foarte complicată şi costisitoare, singura care ar putea să îi salveze viaţa bunicului. Iar familia nu are atâţia bani…
Răducu e foarte ataşat de bunicul său şi ar face orice ca să îl salveze… Bunicul l-a învăţat atâtea…inclusiv poezia care te ajută să-l spui pe R, cu care Răducu avea probleme…
Dar suma e prea mare şi copilul şi-a pierdut speranţa.

Numai că, uneori, resursele pot să apară tocmai de unde nimeni nu se aşteaptă…

Cu ajutorul ceasului său neobişnuit, Dr. ED a reuşit să transforme vechea lui bicicletă albastră într-un vehicul cu viteză ireală, cu care Raducu reuşeşte să strângă incredibil de multe deşeuri reciclabile din întreaga comunitate într-un timp extrem de scurt.

Deşeurile reciclate i-au adus băieţelului exact suma de care avea nevoie pentru operaţia bunicului, iar oamenii au învăţat lecţia celor 3R (Reducere-Refolosire Recuperare), fix de la Rrrăducu!
Pentru că suntem diferiţi, dar fiecare contează!

Dr. ED se poate întoarce din misiunea să. Să sperăm că bicicleta profesorului Eduard nu va prinde aceeaşi viteză ca a lui Răducu…
Nu de alta, dar profesorul nu mai e nici el chiar atât de tânăr… Sau..cine ştie..?

UNDE-S MULŢI…sunt şi multe de făcut!

Povestea incredibilului Răducu şi a nemaipomenitei sale biciclete cu care a salvat planeta de deşeuri şi pe bunicul său de-o boală grea!

Descoperă și alte aventuri ale SUPEREROULUI!

PARTENERI

 

CONŢINUTUL ACESTUI SITE NU REPREZINTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU
POZIŢIA OFICIALĂ A UNIUNII EUROPENE SAU A GUVERNULUI ROMÂNIEI.

PENTRU INFORMAŢII DETALIATE DESPRE CELELALTE PROGRAME COFINANŢATE DE UNIUNEA EUROPEANĂ,
VĂ INVITĂM SĂ VIZITAŢI WWW.FONDURI-UE.RO