SI TU CONTEZI!SI TU CONTEZI!

Iată ce pot face nişte MINŢI DIBACE!

O întâmplare care ne arată ce miracole se pot face cu o minte sprintenă, mai multe mâini pricepute şi o inimă mare!

E prima zi de şcoală dintr-un nou an. Profesorul Eduard este la fel de emoţionat ca elevii ce se reîntorc după marea vacanţă de vară. Unii sunt dornici să îşi revadă colegii, alţii să îi cunoască pe cei noi… Profesorului îi e dor de zâmbetele copiilor…
Hei, dar ce sună? Nu e încă ora de intrare…
Ah, e ceasul cel misterios care arată că cineva are nevoie de ajutor!

Ana, Petre şi Gheorghiţă stau acasă, în loc să zburde alături de prieteni, către şcoală. Părinţii lor nu au avut destui bani pentru ca cei trei copii să se ducă la școală îmbrăcaţi, încălţaţi şi cu rechizite în ghiozdane…
Mama nu ştie carte şi abia găseşte câte ceva de lucru...Tatăl lucrează cu ziua…Cât s-a putut, copiii au mers la şcoală, dar anul acesta se pare că nu mai sunt resurse pentru şcoală…deşi părinţii ştiu, din proprie experienţă, cât de importantă e educaţia…

A zis cineva…EDucaţie?

De astă dată nu a fost nevoie ca Dr. ED să îşi folosească superputerile pentru a-i ajuta pe cei trei copii. A fost nevoie doar să îi asculte, să îi îndrume şi să îi sprijine puţin ca să îşi descopere ei înşişi propriile superputeri.
Iar cu banii câştigaţi, cei trei au putut să îşi continue şcoala şi educaţia pentru a face lucruri noi şi tot mai uimitoare.
Pentru că suntem diferiţi, dar fiecare contează!

Aceeaşi lecţie au învăţat-o şi doamna învăţătoare de la clasa a treia şi cea de la clasa întâi, cât şi profesorii de la clasa a şasea.
Oamenii mari sunt acolo pentru ca cei mici să devină supereroi și să folosească formula magică a educației şi pe mai departe, în viață.

Cât despre Dr. ED, el va trebui totuşi să facă timpul să aibă puţină răbdare, pentru ca profesorul Eduard să nu rateze începutul noului an şcolar!

Iată ce pot face nişte MINŢI DIBACE!

O întâmplare care ne arată ce miracole se pot face cu o minte sprintenă, mai multe mâini pricepute şi o inimă mare!

Descoperă și alte aventuri ale SUPEREROULUI!

PARTENERI

 

CONŢINUTUL ACESTUI SITE NU REPREZINTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU
POZIŢIA OFICIALĂ A UNIUNII EUROPENE SAU A GUVERNULUI ROMÂNIEI.

PENTRU INFORMAŢII DETALIATE DESPRE CELELALTE PROGRAME COFINANŢATE DE UNIUNEA EUROPEANĂ,
VĂ INVITĂM SĂ VIZITAŢI WWW.FONDURI-UE.RO