SI TU CONTEZI!SI TU CONTEZI!

EDUCAŢIA şi merele de aur

Povestea unui părinte care a descoperit că timpul petrecut cu copilul său e la fel de preţios ca merele de aur

Profesorul Eduard a avut o zi foarte încărcată. Abia aşteaptă să ajungă acasă, ca să citească o carte bună, pe care a început-o aseară şi care este extrem de palpitantă. Se grăbeşte şi îşi face planuri cum să îşi organizeze programul astfel încât azi să termine cartea și să afle deznodământul!
Dar, se pare că aventura mai are puţin de aşteptat, pentru că cineva are nevoie de …supereroul din propria sa poveste: Dr. ED!

Holograma deschisă de ceasul miraculos îi arătă camera unui copil care frunzăreşte o carte mare, deschisă pe podea.
Tudor s-a chinuit să citească singur povestea, Dar abia a învăţat cititul. Ar avea nevoie de puţin ajutor. Plus că e nerăbdător să afle finalul poveştii.
Exact ca profesorul Eduard…

Însă părinţii săi, care ar putea să îl ajute, sunt atât de ocupaţi…
Poate dacă Dr. ED ar avea timp…

Din nou, Dr. ED şi-a folosit superputerile şi a făcut ca tatăl să ajungă mai repede acasă. Astfel, tatăl îi poate citi lui Tudor din cartea cu poveşti şi are şi timp să exerseze cu el cititul.

Pas cu pas, ajutat de tatăl său, urmărind cum se leagă literele în cuvinte şi cuvintele în poveşti, Tudor a ajuns să citească singur, repede şi bine! Iar tatăl lui Tudor a învăţat că un timp bine investit alături de fiul său dă roade!

Povestea a avut final fericit şi Dr. ED şi-a făcut treaba, iar profesorul Eduard se poate întoarce acum la cartea neterminată.
Iar când va termina cartea asta, va merge la bibliotecă să împrumute altă carte. Şi tot aşa…Iar la bibliotecă poate că îl va întâlni pe Tudor, care de-acum înainte are deschisă în fața sa lumea miraculoasă a poveştilor!

EDUCAŢIA şi merele de aur

Povestea unui părinte care a descoperit că timpul petrecut cu copilul său e la fel de preţios ca merele de aur

Descoperă și alte aventuri ale SUPEREROULUI!

PARTENERI

 

CONŢINUTUL ACESTUI SITE NU REPREZINTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU
POZIŢIA OFICIALĂ A UNIUNII EUROPENE SAU A GUVERNULUI ROMÂNIEI.

PENTRU INFORMAŢII DETALIATE DESPRE CELELALTE PROGRAME COFINANŢATE DE UNIUNEA EUROPEANĂ,
VĂ INVITĂM SĂ VIZITAŢI WWW.FONDURI-UE.RO