SI TU CONTEZI!SI TU CONTEZI!

Cine te-a-nvăţat să ZBORI?

O lecţie despre gravitaţie în care aflăm de ce le datorăm respect oamenilor mari care au îmbătrânit

Orele s-au terminat pe ziua de azi. În curtea şcolii copiii se joacă cu avioanele de hârtie. Unul dintre avioane s-a izbit chiar de profesorul Eduard D. , care se pregăteşte să plece acasă.
Dar ceasul magic vibrează din nou!

Eduard D. nu a ştiut de la început cum functionează acest ceas, singura moştenire de la părinţii săi. Dar cineva l-a ajutat pe Eduard să descopere şi să înţeleagă mecanismul ceasului. Acelaşi om care l-a descoperit pe Dr. ED în profesorul Eduard D. Şi care, mai apoi, l-a îndrumat să iși găsească rostul în viaţă.

Profesorul Eduard D. este surprins să descopere în holograma generată de mecanism tocmai pe fostul său îndrumător, profesorul de fizică ce i-a fost mentor şi sprijin când era încă tânăr.
Acum acesta este doar un bătrânel fragil, care trece ca o umbră pe stradă, nevăzut, neştiut, ignorat de toţi, şi care, chiar în această clipă, e în pericol să fie rănit grav de năzdrăvăniile unor copii.

Ceasul miraculos îi poartă pe cei patru, în zbor, până la atelierul secret al bătrânului domn unde copiii descoperă tot felul de comori şi dispozitive, care mai de care mai fascinante.
Bătrânul le arătă cum funcţionează câteva principii ale fizicii cunoscute şi chiar câteva din cele…mai puţin cunoscute.
Dar, până la urmă cea mai mare bucurie a copiilor este când descoperă o carlingă veche, în care se pot juca de-a piloţii.
Cea mai bună lecţie de ştiinţe …aplicate!

Dr. ED le-a spus copiilor întreaga lui poveste cu bătrânul domn, care a însemnat atât de mult în devenirea lui, care l-a ajutat să îşi găsească drumul şi să-şi înţeleagă destinul şi menirea. Iar acum, copiii au înţeles şi ei de ce trebuie să îi respecte pe oamenii mari care au îmbătrânit, să aibă răbdare să le descopere şi să le asculte poveştile, mereu fascinante.
Pentru că suntem diferiţi, dar fiecare contează!

Acum toți am aflat că în spatele fiecărui copil devenit om mare se află un bătrân supererou care l-a ajutat să înveţe cum să zboare.

Cine te-a-nvăţat să ZBORI?

O lecţie despre gravitaţie în care aflăm de ce le datorăm respect oamenilor mari care au îmbătrânit

Descoperă și alte aventuri ale SUPEREROULUI!

PARTENERI

 

CONŢINUTUL ACESTUI SITE NU REPREZINTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU
POZIŢIA OFICIALĂ A UNIUNII EUROPENE SAU A GUVERNULUI ROMÂNIEI.

PENTRU INFORMAŢII DETALIATE DESPRE CELELALTE PROGRAME COFINANŢATE DE UNIUNEA EUROPEANĂ,
VĂ INVITĂM SĂ VIZITAŢI WWW.FONDURI-UE.RO