SI TU CONTEZI!SI TU CONTEZI!

Cine-a pus BOMBOANE-n GHETE?

Cea mai frumoasă zi de Sf. Nicolae într-o familie cu mulţi copii şi mulţi prieteni!

E dimineaţă de Sf. Nicolae, iar profesorul Eduard D. îşi începe ziua cu o ciocolată umplută cu căpşuni, primită în ghete, ca răsplată pentru că vine mereu în ajutorul copiilor atunci când au nevoie şi, astfel, face mai bună lumea în care trăim.
Dar, nu apucă să savureze prima bucată, când, ceasul care dă alarma începe să vibreze şi să lumineze şi îl trezeşte din atmosfera de sărbătoare.
E nevoie de ajutorul lui Dr. ED!

Profesorul priveşte cu atenţie holograma care îi arata dezamăgirea de pe feţele a trei copii care şi-au pregătit ghetele, dar nu au primit nimic de Sf. Nicolae…
Ana, Alex şi Maria sunt cei trei copii mici de 5, 6 şi 7 ani dintr-o familie care numără șapte fraţi. Părinţii lor lucrează amândoi şi au plecat devreme de acasă, fraţii cei mari sunt ocupaţi să pregătească micul dejun şi toţi au uitat complet că cei trei copii mici îI aşteptau pe Sf Nicolae.

Cei trei sunt dezamăgiţi şi cred că Moşul nu a venit pentru că nu au fost ei suficient de cuminţi.
Dar poate cineva va trece totuşi pe la ei…

Copiii au călătorit în timp cu ajutorul ceasului minune al lui Dr. ED şi au văzut cum ajutoarele Sfântului Nicolae pregătesc bucurii dulci pentru copii. Ei au înţeles că faptele bune sunt adevăratele cadouri şi s-au bucurat nespus când au văzut că nu a trecut ziua de Sf. Nicolae fără ca şi ei să primească ceva …dulce.
Pentru că suntem diferiţi, dar fiecare contează!

Dr. ED le-a mai spus şi că efortul părinţilor de a îi întreţine şi a le asigura tot ce le trebuie pentru a merge la școală este tot un fel de cadou. Iar educaţia copiilor este răsplata pentru străduinţa părinţilor.

E momentul ca Dr. ED să se întoarcă la ciocolata primită de Sf Nicolae.
O merită din plin, nu credeţi…?

Cine-a pus BOMBOANE-n GHETE?

Cea mai frumoasă zi de Sf. Nicolae într-o familie cu mulţi copii şi mulţi prieteni!

Descoperă și alte aventuri ale SUPEREROULUI!

PARTENERI

 

CONŢINUTUL ACESTUI SITE NU REPREZINTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU
POZIŢIA OFICIALĂ A UNIUNII EUROPENE SAU A GUVERNULUI ROMÂNIEI.

PENTRU INFORMAŢII DETALIATE DESPRE CELELALTE PROGRAME COFINANŢATE DE UNIUNEA EUROPEANĂ,
VĂ INVITĂM SĂ VIZITAŢI WWW.FONDURI-UE.RO