SI TU CONTEZI!SI TU CONTEZI!

Care este adevărata ELIZA din poveste?

O istorioară care nu se termină ca-n carte, dar ne merge drept la suflet!

Orice problemă are o soluţie, aşa cum bine ştie profesorul Eduard D. Iar soluţia se găseşte întodeauna într-o carte. Trebuie doar să fie cartea potrivită. Numai că azi profesorul nu are timp să caute în cărţi, pentru că ceasul care îi dă puterile de supererou îl anunță că undeva e nevoie de intervenţia lui.

Holograma îi arătă o bucătărie modestă, chiar sărăcăcioasă, în care o tânără de 16 ani amestecă într-o oală cu mâncare aflată pe aragaz, în timp ce le spune o poveste fraţilor ei mai mici. Eliza are 16 ani şi nu mai merge la liceu pentru că e nevoită să stea acasă, să ajute la creşterea copiilor, să spele rufe, să spele vase, să facă mâncare şi curăţenie, în timp ce mama şi tata sunt la lucru.
Exact ce visează o tânără de 16 ani…Sau poate că nu…
Eliza visa cum va merge la facultate, va deveni profesor şi poate chiar scriitoare, pentru că îi plac foarte mult cărţile şi poveştile…

Dar acum se consolează cu gândul că are grijă de fraţii săi şi inventează poveşti pentru ei…Însă cu povestea ei cum rămâne?…Oare o mai poate schimba cineva?

Eliza şi-a dorit să îşi continue studiile şi a găsit singură soluţia. Dorinţa ei de a învăţa mai mult i-a arătat căile, nebănuite de părinţii ei. Uneori e nevoie doar să îţi doreşti foarte mult un lucru ca el să devină realitate.
Educaţia nu este numai o poveste. Beneficiile ei sunt cât se poate de reale în viaţa fiecărui copil.

Dr. ED se poate întoarce liniştit acum. Ştie că destinul Elizei e pe mâini bune: propriile ei mâini. A dovedit că ştie să facă alegeri bune pentru viitor. Pentru că a investit în educaţia sa şi asta a făcut-o mult mai puternică.
Iar fraţii cei mici vor avea întodeauna exemplul ei, ca să-l urmeze.

Dr. ED e mulţumit, mai ales că acum știe că adevăratul supererou din această poveste este Eliza.

Care este adevărata ELIZA din poveste?

O istorioară care nu se termină ca-n carte, dar ne merge drept la suflet!

Descoperă și alte aventuri ale SUPEREROULUI!

PARTENERI

 

CONŢINUTUL ACESTUI SITE NU REPREZINTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU
POZIŢIA OFICIALĂ A UNIUNII EUROPENE SAU A GUVERNULUI ROMÂNIEI.

PENTRU INFORMAŢII DETALIATE DESPRE CELELALTE PROGRAME COFINANŢATE DE UNIUNEA EUROPEANĂ,
VĂ INVITĂM SĂ VIZITAŢI WWW.FONDURI-UE.RO