SI TU CONTEZI!SI TU CONTEZI!

Școala Prietenoasă

O școala la care elevul vine și pleacă zâmbind reprezintă punctul de start pentru reușită. Caracteristicile sociale, economice, culturale și digitale suferă modificări majore și suntem obligați să actualizăm tabloul școlar la cerințele acestora.

Așadar, în cadrul proiectului ”Și TU contezi!”, Consiliul Județean Dâmbovița a transformat Școala Gimnazială Specială într-o ”Școala Prietenoasă” cu mai multă personaliltate și motivație. ”Copacii prieteniei” au dat viață sălilor de clasă, iar ”Pilonii prieteniei” vor întâmpina elevii la întoarcerea lor pe băncile școlii.

Vezi mai multe activități

Februarie, o luna productiva pentru prescolari

Activitatea 3.4 Furnizarea programelor de consiliere educationala pentru dezvoltarea abilitatilor emotionale ale 70 de prescolari. Luna februarie a fost una productiva pentru prescolari, programele de consiliere educationala au reprezentat un real succes, copii participand in mod activ la activitatile creative si educative destinate dezvoltarii lor personale si cresterii increderii de sine.

WIN MENTOR in judetul Dambovita

Activitatea 7.4 Crearea unei retele de mentori la nivel local cu scopul asigurarii de sprijin continuu personalului din scoli In vederea  dezvoltarii unei retele de metori la nivelul judetului Dambovita, denumita “WIN MENTOR”, Școala Gimnazială Specială Târgoviște a organizat in luna decembrie o intalnire la care au luat parte 33 de mentori. Reteaua de mentori va…

Excursie la Targoviste

Scolarii din cadrul programului ”Help After School” au participat la excursia organizata de Scoala Gimnaziala Speciala din Targoviste, partener in cadrul proiectului „Si tu contezi”. Cei mici au avut ocazia sa cunoasca mai bine cultura locala si orasul Targoviste, din perspectiva obiectivelor turistice. Copii au vizitat Gradina Zoologica  Targoviste  si Complexul National Muzeal Curtea ,,Domneasca  Targoviste…

admin
About admin

PARTENERI

 

CONŢINUTUL ACESTUI SITE NU REPREZINTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU
POZIŢIA OFICIALĂ A UNIUNII EUROPENE SAU A GUVERNULUI ROMÂNIEI.

PENTRU INFORMAŢII DETALIATE DESPRE CELELALTE PROGRAME COFINANŢATE DE UNIUNEA EUROPEANĂ,
VĂ INVITĂM SĂ VIZITAŢI WWW.FONDURI-UE.RO