SI TU CONTEZI!SI TU CONTEZI!

La Târgoviște s-a deschis Târgul Educațional “Handmade with love”. 150 de elevi vor comercializa produsele realizate de ei

A fost deschis Târgul Educațional “Handmade with love”, care va avea loc în perioada 10-14 iunie, la Târgoviște. Evenimentul, organizat de Consiuliul Județean Dâmbovița, împreună cu Școala Gimnazială Specială Târgoviște, Centrul Județean de Resurse Umane și Asistență Educațională și Aociația PartNET – parteneriat pentru dezvoltare durabilă, este destinat dezvoltării imaginației și creativității copiilor cu nevoi speciale.

Cu acest prilej, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea a transmis următorul mesaj: Mă bucur să mă aflu astăzi aici, în mijlocul atâtor copii frumoși și vreau să felicit organizatorii pentru această idee și pentru modul în care înțeleg să fie alături de copiii cu nevoi educative speciale, dar și partenerilor noștri, pentru tot sprijinul oferit. Vă doresc o zi frumoasă și un târg reușit, sper ca produsele voastre să aibă succes zilele acestea și să vă mulțumesc pentru invitația de a vă fi alături”.

Târgul educațional “Handmade with love” este organizat în cadrul proiectului “ȘI TU CONTEZI! – Îmbunătățirea calității serviciilor educaționale pentru elevii cu dizabilități și CES din județul Dâmbovița, prin intervenții armonizate cu nevoile acestora”, Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 și derulat de Consiliul Județean Dâmbovița în parteneriat cu Școala Gimnazială Specială Târgoviște, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Asociația PartNET – parteneriat pentru dezvoltare durabilă.

Peste 150 de copii din școliile dâmbovițene au fost încurajați să creeze obiecte handmade pe care să le comercializeze apoi, în cele 5 zile de târg.

 

sursa: http://dbonline.ro/la-targoviste-s-a-deschis-targul-educational-handmade-with-love-150-de-elevi-vor-comercializa-produsele-realizate-de-ei/

admin
About admin

PARTENERI

 

CONŢINUTUL ACESTUI SITE NU REPREZINTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU
POZIŢIA OFICIALĂ A UNIUNII EUROPENE SAU A GUVERNULUI ROMÂNIEI.

PENTRU INFORMAŢII DETALIATE DESPRE CELELALTE PROGRAME COFINANŢATE DE UNIUNEA EUROPEANĂ,
VĂ INVITĂM SĂ VIZITAŢI WWW.FONDURI-UE.RO