SI TU CONTEZI!SI TU CONTEZI!

Distribuire kit-uri in cadrul Help After School

Dezvoltarea si implementarea programului “Help After School” pentru 460 de copii din judetul Dambovita

 

Echipa SI TU CONTEZI  a adus zambete in randul scolarilor din cadrul programului Help After School oferind  ghiozdanele pline cu bunătăți colorate și emoții frumoase copiilor din scolile dambovitene. Copiii au pasit in noul an scolar increzatori, entuziasti si bine pregatiti !

Kit-urile de rechizite au fost puse la dispozitie de Asociația PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă, in vederea facilitarii accesului la educatie si pentru prevenirea/reducerea parasarii timpurii a scolii, pentru motivarea, pentru stimularea participarii copiilor la procesul educational, pentru motivarea parintilor in integrarea copiilor in sistemul educational scolar, pentru facilitarea integrarii copiilor in educatie si pentru eliminarea cauzelor privind neintegrarea scolarilor in sistemul educational cum ar fi lipsa rechizitelor.

Vezi mai multe activități

Cursuri nonformale pentru 100 de cadre didactice

Îmbunătățirea competențelor de predare ale cadrelor didactice conduce la rezultate mai bune pentru elevi; un parteneriat solid între școală, familie și comunitate, cât și metodele creative și inovative de predare aplicate în procesul instructiv-educativ, constituie o bază solidă în educația și motivarea elevilor. Pornind de la aceste premise Asociația PartNET furnizează cursurile nonformale “Parteneriat educativ…

Școala Prietenoasă

O școala la care elevul vine și pleacă zâmbind reprezintă punctul de start pentru reușită. Caracteristicile sociale, economice, culturale și digitale suferă modificări majore și suntem obligați să actualizăm tabloul școlar la cerințele acestora. Așadar, în cadrul proiectului ”Și TU contezi!”, Consiliul Județean Dâmbovița a transformat Școala Gimnazială Specială într-o ”Școala Prietenoasă” cu mai multă…

Februarie, o luna productiva pentru prescolari

Activitatea 3.4 Furnizarea programelor de consiliere educationala pentru dezvoltarea abilitatilor emotionale ale 70 de prescolari. Luna februarie a fost una productiva pentru prescolari, programele de consiliere educationala au reprezentat un real succes, copii participand in mod activ la activitatile creative si educative destinate dezvoltarii lor personale si cresterii increderii de sine.

admin
About admin

PARTENERI

 

CONŢINUTUL ACESTUI SITE NU REPREZINTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU
POZIŢIA OFICIALĂ A UNIUNII EUROPENE SAU A GUVERNULUI ROMÂNIEI.

PENTRU INFORMAŢII DETALIATE DESPRE CELELALTE PROGRAME COFINANŢATE DE UNIUNEA EUROPEANĂ,
VĂ INVITĂM SĂ VIZITAŢI WWW.FONDURI-UE.RO