SI TU CONTEZI!SI TU CONTEZI!

Astăzi a debutat “Handmade with love”, târg educațional organizat de elevi speciali

Astăzi, în curtea Școlii Gimnaziale Speciale din Târgoviște a debutat târgul educațional „Handmade with love”, destinat dezvoltării imaginației și creativității

copiilor diagnosticați cu CES( cerințe educaționale speciale) prin confecționarea unor produse originale, încărcate de iubire.

Evenimentul va avea loc în aer liber, în perioada 10-14 iunie începând cu ora 10:30,

în curtea școlii, unde toți cei care doresc vor putea susține evoluția armonioasă a acestor copii prin achiziționarea obiectelor realizate manual de către aceștia.

Peste 150 de elevi din școlile dâmbovițene au fost încurajați să creeze obiecte handmade pe care să le comercializeze apoi, în cele 5 zile de târg.

WhatsApp Image 2019-06-10 at 12.57.45

Prezentă la debutul activităților, vicepreședinta Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea,  a transmis următorul mesaj:

 „Mă bucur să mă aflu astăzi aici, în mijlocul atâtor copii frumoși și vreau să felicit organizatorii pentru această idee și pentru modul în care înțeleg să fie alaturi de copiii cu nevoi educative speciale dar și partenerilor noștri, pentru tot sprijinul oferit.

Vă doresc o zi frumoasă și un târg reușit, sper ca produsele voastre să aibă succes zilele acestea și vă mulțumesc pentru invitația de a vă fi alături!”

WhatsApp Image 2019-06-10 at 12.58.15

Târgul educațional ,,Handmade with love” este organizat în cadrul proiectului „ŞI TU CONTEZI! – Îmbunătăţirea calităţii serviciilor educaţionale pentru elevii cu dizabilităţi şi CES din judeţul Dâmbovița, prin intervenţii armonizate cu nevoile acestora”, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 și derulat de Consiliul Județean Dâmbovița în parteneriat Școala Gimnazială Specială Târgoviște, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Asociația PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă.

sursa: http://voceadambovitei.ro/2019/06/astazi-a-debutat-handmade-with-love-targ-educational-organizat-de-elevi-speciali/

admin
About admin

PARTENERI

 

CONŢINUTUL ACESTUI SITE NU REPREZINTĂ ÎN MOD OBLIGATORIU
POZIŢIA OFICIALĂ A UNIUNII EUROPENE SAU A GUVERNULUI ROMÂNIEI.

PENTRU INFORMAŢII DETALIATE DESPRE CELELALTE PROGRAME COFINANŢATE DE UNIUNEA EUROPEANĂ,
VĂ INVITĂM SĂ VIZITAŢI WWW.FONDURI-UE.RO